Start din rejse her

Som coach og kropsterapeut er mit mål, at du finder tilbage til det liv du drømmer om, slipper dine udfordringer og får værktøjerne til at bevare din balance.

Jeg tør give dig blide skub i din ønskede retning.

Forløbet er starten på at få din krop og dit sind tilbage i balance. Et holistisk behandlingsforløb indeholder ofte en eller flere kombinationer af de forskellige behandlinger jeg tilbyder. Afhængig af dine udfordringer tilpasser vi forløbet dig og dine behov.

Behandlingen aktiverer din krops selvhelbredende kræfter og gennem forløbet vil du opleve at du langsom får kroppen tilbage og kan begynde at genfinde kontrollen over din fysiske og mentale sundhed.

Nyt forløb starter op i uge 40

"Boost dit selvværd"

Er en sammensætning af coaching, kropsterapi og mindfulness, hvor vi arbejder fokuseret på at ændre pigernes vanetænkning, udrense kroppens ophobede følelser og giver dem værktøjerne til at arbejde med et mere positivt mindset om dem selv og deres krop fremadrettet.

Forløbet

Tidshorisonet for forløbet er forskellig fra person til person, men et typisk forløb varer mellem 4 – 6 måneder og indebærer 3 – 6 behandlinger af forskellig karakter.

Mellem behandlingerne skal du regne med, at der er hjemmearbejde. Det kan være i form af livsstilændringer, kosttilskud og frekvensterapi. 

holistiske behandlings cirkel

Den holistiske tilgang

Gennem dit forløb kommer vi omkring den holistiske cirkel. For at sikre dig succes, skal vi have en snak om dit mindset, din livsstil, din kost og indre balance.

Vi kommer omkring de forskellige elementer stille og roligt, så du i dit tempo får skabt de nødvendige forandringer, der skal til for at du begynder at leve dit liv du drømmer om.

Jeg lover dig, det er det hele værd.

Du får kyndig guidning, bliver mødt anerkendende og forstående, der er plads til at fejle og ændre retning og du får værktøjerne til at sige farvel til de elementer i dit liv, som du (tror) er værdifulde for dig.