Børn og unge med stress og angst

Som tidligere skolelærer har jeg et bankende hjerte for at hjælpe børn og unge, som er belastet af stress og angst. I min klinik tager jeg afsæt i det enkelte barn, hvor vi gennem anerkendelse og tryghed, sammen får løst op for de udfordringer barnet oplever.

Behandlingsforløbet er dybdegående og smertefri. Vi arbejder både med at balancere fysiske og mentale ubalancer. Barnet vil opleve at der kommer balance i kroppen, selvværdet højnes, der kommer ro indeni og barnet får en forståelse for sig selv og finder en glæde ved at være præcis den man er.

Gennem behandlingen taler vi om det miljø det unge menneske navigerer i og finder løsninger på hvordan barnet kan klare det daglige pres.

Klientberetninger

Nyt forløb starter op i uge 40

"Boost dit selvværd"

Er en sammensætning af coaching, kropsterapi og mindfulness, hvor vi arbejder fokuseret på at ændre pigernes vanetænkning, udrense kroppens ophobede følelser og giver dem værktøjerne til at arbejde med et mere positivt mindset om dem selv og deres krop fremadrettet.

børn og unge med diagnoser
børn og unge med stress og angst

Behandling af stress og angst hos børn og unge, sker med afsæt i det enkelte barns udfordringer.

Miljøet er trygt og anerkendende.

Behandlingsforløbet tager afsæt i den enkeltes udfordringer. Vi udrenser ubalancerne i et tempo hvor barnet kan følge med.

Ved behandling af børn under 14 år anbefaler jeg at forældrene deltager, så vi sammen kan vurderer hvilke eksterne tiltag, der skal igangsættes.

Gratis konsultation

Corrective Sounds

Personlig rådgivning

For at kunne lave en plan, der passer til dit barns udfordringer, så anbefaler jeg, at vi tager et indledende dialogmøde, hvor I fortæller mig om udfordringerne og jeg beskriver et egnet behandlingsforløb.

Behandlingsforløbet

Behandlingsforløbet er en holistisk behandlingsmetode, sammensat af coaching, kinesiologi og lydterapi.

Behandlingsforløbet forløber typisk over 3 – 6 behandlinger. 

Mellem behandlingerne anbefaler jeg, at barnet lytter til bestemte frekvenser hjemme (pris 349,-), indtager relevant kosttilskud og anvender værktøjer, såsom mindfulness øvelser, der kan afhjælpe stress og angst i dagligdagen.

Kinesiologi
syngeskåle

Ingen børn og unge mennesker bør være belastet af stress og angst. Barndommen bør være glædesfuld og bekymringsfri.

Vid at der er hjælp at hente – Book en gratis konsultation eller ring til mig og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe.