Booking

Velkommen til Bio Tunings bookingsystem.

Her kan du booke tid til dit næste behandlingsforløb, finde kommende yogaforløb, events og workshops samt købe gavekort til en du holder af. 

I mit online booking system kan du nemt og bekvemt selv finde den tid, der passer dig bedst. Kan du ikke finde en tid, der passer ind i din kalender, så tøv ikke med at tage kontakt, så finder vi en passende tid til dig.

Ikke to klienter er ens, men er du klar til at gå i gang, så er jeg klar til at tage kærligt imod dig.

 

Terapiforløb hos Bio Tuning

Ønsker du at gå i gang med en personlig udviklingsproces hvor du får indsigt i dig selv som menneske og får værktøjerne til at slippe din stress, angst, depression, fysiske belastninger mm? Så anbefaler jeg at du booker en “Gratis personlig samtale”. På den måde kan vi sammen skabe et unikt forløb, afstemt dine unikke behov.

Er du erhvervskunde og ønsker at opstarte et coaching forløb til en medarbejder eller en workshop, så kontakt mig for at aftale et opstartsmøde, hvor vi kan koordinere forløbet ud fra jeres unikke behov.

Jeg ser frem til at møde dig i min klinik eller ude i din virksomhed. Her på siden kan du læse mere om mig, mine behandlinger og om hvordan jeg griber din mentale sundhed og trivsel an. 

Ikke to klienter er ens, men er du klar til at gå i gang, så er jeg klar til at tage kærligt imod dig.

om Bio Tuning

Læs mere om behandlingerne

Mangler du info om de enkelte behandlinger du kan vælge imellem?

Det siger klienterne

Om Bio Tuning

BioTuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil.

Mit navn er Katrine Bagnkop, og jeg er uddannet Folkeskolelærer, som giver mig en enorm værktøjskasse i forhold til børn, der har det svært og forældre der har brug for sparring.

Derudover har jeg en Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, hvilket betyder, at jeg kan guide dig i den rigtige retning, støtte dig i at tage kontrollen tilbage over dit liv og vælge de fremadrettede skridt mod dine mål.

Dertil er jeg også Corrective Sounds behandler. Med denne behandling kan jeg afbalancere dig kropsterapeutisk, så din behandling får en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

I oktober 2022 påbegyndte jeg uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Derfor fylder psykoterapien også rigtig meget i min tilgang til dig og dine udfordringer.

Om Bio Tuning
Bio tuning frederikshavn
yoga frederikshavn
Corrective Sounds Frederikshavn