Coaching

Er du kommet til en skillevej i dit liv, hvor du har brug for hjælp til at træffe et valg, sætte et bæredygtigt mål, skifte retning mm. Gennem Life Coaching samtaler vi om de udfordringer du går med, sætter dem i perspektiv med virkeligheden omkring dig og formulerer konstruktive mål du kan arbejde med gennem samtaleforløbet.

En Coaching samtale foregår i et fortroligt rum, hvor der er plads til, at du kan få vendt dine tanker, bekymringer, ideer mm og belyst dem fra alle vinkler – både de positive og negative. Sammen får vi sat tingene i perspektiv, vendt dine tankemønstre og overbevisninger til positive og konstruktive handlemønstre.

En Coach kan hjælpe dig med at genvinde kontrollen med dit liv, de mål du gerne vil nå og den person du ønsker at være.

holistiske behandlings cirkel
Corrective Sounds

Kriser giver ofte plads til dystre tanker frem for de livsbekræftende. Pludselig er du ikke god nok, naboens græsplæne grønnere, arbejdet meningsløst, omgangskredsen fraværende mm. Står du ved en skillevej, hvor du begynder at tvivle på dig selv, dit familieliv, dit arbejdsliv eller andet – Så træf ikke livsforandrende beslutninger før du har vurderet din situation fra alle vinkler.

Life coaching er for dig, der ønsker at tage ansvar for din fremtid, har ønsket om at træffe gode valg, der hjælper dig derhen hvor du gerne vil… også når du ikke ved hvor du skal hen og hvilken vej du skal tage.

Min baggrund

Min erfaring med coaching kommer gennem forskellige uddannelser samt mine erfaringer med kommunikation som leder, folkeskolelærer, hustru, mor og veninde.

Katrine Bagnkop

Life Coaching har fokus på din personlige udvikling med afsæt i den kontekst du navigerer i.

Som coach er jeg anerkendende, lyttende og nysgerrig på dig og din historie.