Corrective Sounds behandling

Få kroppen tilbage i balance med effektiv frekvensterapi 

En Corrective Sounds behandling er en holistisk behandling, som tager afsæt i at lytte til din krops signaler og få kortlagt alle dine ubalancer.

Som afsæt for et godt behandlingsforløb starter vi med en samtale om dine fysiske og psykiske udfordringer. Herefter kortlægger jeg hvor og hvordan din krop er belastet af dine udfordringer gennem en kinesiologisk muskeltest. Slutteligt korrigerer jeg dine krop gennem effektiv frekvensterapi og er der behov slutter vi din behandling af med dybdegående massage af låste muskler. 

En kinesiologisk muskeltest giver os mulighed for at få svar på det du godt ved, men som er lagret så dybt i din underbevidsthed, at du ikke selv kan give svarerne. Det gør din krop i stedet for – den ved mere om din helbredstilstand end din bevidsthed gør. Et eksempel på din underbevidstheds viden er din evne til at snøre dit snørebånd eller køre bil – men skal du forklare hvordan du gør til en anden bliver det svært. 

Frekvenser er en usynlig, men enorm kraftfuld kilde til at skabe balance i kroppen – hvis du forstår at finde de rette vibrationer. Lydbølger kan sprænge ruder, få os til at danse af glæde eller tårerne til at trille. Alt levende vibrerer, altså alle celler i din krop. Når de møder vibrationer de kender og energien kommer rigtigt rundt i din krop, så vil dine ubalancer korrigere sig og komme tilbage på plads.

Corrective Sounds behandlingen er en alternativ behandlingsmetode, der benytter sig af forskningen omkring kroppens energibaner, anatomi og fysik samt kostens betydning for vores velbefindende og lydes evne til at skabe balance i kroppen. Det er en holisitisk behandlingsmetoder, som sikrer dig en fuld gennemgang af din krops helbredstilstand, hvor vi finder frem til roden af dine problemer. I dag ved man at mange fysiske og psykiske smerter opstår på grund af stress og traumatiske oplevelser – ved at finde frem til disse via muskeltesten kan vi korrigere dig og dine smerter vil forsvinde. 

Den samlede viden om behandlingen og udviklingen heraf er sammensat af både gammel østlig sundhedsviden, nutidens vestlige sundhedsvidenskab og mere end 20 års praksiserfaring fra klinikker i hele Danmark med succesfulde klientberetninge. 

Line Aagaard

Jeg har i mange år haft udfordringer i nervesystemet efter meningitis og borrelia infektion, samt langvarig stress. Jeg mærker stor effekt af Bio Tunings behandling og Katrine Bagnkop/Bio Tuning har derfor min varmeste anbefaling. Jeg har fået 2 behandlinger indtil videre og jeg kan tydeligt mærke det. Behandlingerne har hjulpet mig til et skarpere hovede med bedre koncentration og hukommelse, samt reduceret min stress. Jeg oplever at kunne fokusere i længere tid af gangen på en opgave, end jeg kunne før. Det er virkelig en følelse af at nu virker hjernen som den skal igen

Ulrikka Larsen

Kan varmt anbefale Bio Tuning. Efter to behandlinger er der mere ro og balance i hele kroppen. For mig har massagen også hjulpet på hovedpine/migræne, nakkespændinger og lændesmerter. Det er en dybdegående massage der kan mærkes, og det er så fantastisk.

Hvad kan du blive behandlet for

Her ser du et udsnit af de områder Corrective Sounds metoden behandler.

 • Smerter i led
 • Rygproblemer
 • Muskelspændinger
 • Migræne
 • Fordøjelsesbesvær
 • Allergi
 • Hormon ubalancer
 • Vådlægger
 • Fysisk stress
 • Psykisk stress
 • Depression
 • Angst
 • Tankemylder
 • Hukommelsesbesvær
 • Koncentrationsbesvær
 • Uro i kroppen

Positiv psykologi

Et andet utroligt vigtigt element i Corrective Sounds metoden er positiv psykologi. Ved at sætte fokus på postive affirmationer, der er afstemt med frekvenserne fra lydene, korrigerer vi ikke blot dine ubalancer, men du begynder også at ændre dit tankemønster til det positive.

Dybdegående massage

Et tredje element i Corrective Sounds behandlingen er massage af ømme muskler og led. 

Med et særligt massage apparat, som gennem dybdegående massage på celleplan, skaber balance i kroppens egne vibrationer og kan forbedre mange forskellige typer lidelser. 

Når ophobede affaldsstoffer ikke kommer ud af vores system, opstår der uorden i vores krop og vibrationerne bliver langsommere. Dette kan resultere i smerter i muskler og led men også påvirke dig psykisk.