Corrective Sounds behandling

Få kroppen tilbage i balance med effektiv frekvensterapi 

En Corrective Sounds behandling er en holistisk behandling til både babyer, børn, unge og voksne. Metoden tager afsæt i at lytte til din krops signaler og få kortlagt alle dine ubalancer.

Som afsæt for et godt behandlingsforløb starter vi med en samtale om dine fysiske og psykiske udfordringer. Herefter kortlægger jeg hvor og hvordan din krop er belastet af dine udfordringer gennem en kinesiologisk muskeltest. Slutteligt korrigerer jeg dine krop gennem effektiv frekvensterapi og er der behov slutter vi din behandling af med dybdegående massage af låste muskler. 

En kinesiologisk muskeltest giver os mulighed for at få svar på det du godt ved, men som er lagret så dybt i din underbevidsthed, at du ikke selv kan give svarerne. Det gør din krop i stedet for – den ved mere om din helbredstilstand end din bevidsthed gør. Et eksempel på din underbevidstheds viden er din evne til at snøre dit snørebånd eller køre bil – men skal du forklare hvordan du gør til en anden bliver det svært. 

Frekvenser er en usynlig, men enorm kraftfuld kilde til at skabe balance i kroppen – hvis du forstår at finde de rette vibrationer. Lydbølger kan sprænge ruder, få os til at danse af glæde eller tårerne til at trille. Alt levende vibrerer, altså alle celler i din krop. Når de møder vibrationer de kender og energien kommer rigtigt rundt i din krop, så vil dine ubalancer korrigere sig og komme tilbage på plads.

Corrective Sounds behandlingen er en alternativ behandlingsmetode, der benytter sig af forskningen omkring kroppens energibaner, anatomi og fysik samt kostens betydning for vores velbefindende og lydes evne til at skabe balance i kroppen. Det er en holisitisk behandlingsmetoder, som sikrer dig en fuld gennemgang af din krops helbredstilstand, hvor vi finder frem til roden af dine problemer. I dag ved man at mange fysiske og psykiske smerter opstår på grund af stress og traumatiske oplevelser – ved at finde frem til disse via muskeltesten kan vi korrigere dig og dine smerter vil forsvinde. 

Den samlede viden om behandlingen og udviklingen heraf er sammensat af både gammel østlig sundhedsviden, nutidens vestlige sundhedsvidenskab og mere end 20 års praksiserfaring fra klinikker i hele Danmark med succesfulde klientberetninge. 

Line Aagaard

Jeg har i mange år haft udfordringer i nervesystemet efter meningitis og borrelia infektion, samt langvarig stress. Jeg mærker stor effekt af Bio Tunings behandling og Katrine Bagnkop/Bio Tuning har derfor min varmeste anbefaling. Jeg har fået 2 behandlinger indtil videre og jeg kan tydeligt mærke det. Behandlingerne har hjulpet mig til et skarpere hovede med bedre koncentration og hukommelse, samt reduceret min stress. Jeg oplever at kunne fokusere i længere tid af gangen på en opgave, end jeg kunne før. Det er virkelig en følelse af at nu virker hjernen som den skal igen

Ulrikka Larsen

Kan varmt anbefale Bio Tuning. Efter to behandlinger er der mere ro og balance i hele kroppen. For mig har massagen også hjulpet på hovedpine/migræne, nakkespændinger og lændesmerter. Det er en dybdegående massage der kan mærkes, og det er så fantastisk.

Ditte Carlsen

Jeg har nu fået 3 Corrective sound behandlinger ved Katrine kombineret med massage. Jeg kan kun anbefale disse behandlinger, da det er tydeligt, at der sker noget positivt med ens krop, sind og tankemønster. Jeg har oplevet, at forandringerne er kommet stille og roligt lidt tid efter en behandling. Pludselig stopper man op og undrer sig over, at man langsomt er kommet mere i balance og er blevet mere rolig og afslappet omkring nogle ting, man førhen frygtede. Især en oplevelse satte sig i mig, og fik hårene til at rejse sig. Katrine ramte fuldstændig spot on på en oplevelse, vi har haft i familien. Det var en vild oplevelse. Jeg elsker at høre mine lyde og vil fortsætte med at lytte til dem efter endt behandling. Jeg har kombineret mine behandlinger med yoga hos Katrine, hvilket også kun har ført noget positivt med sig. En ro i krop og sind som jeg ikke har kunne opnå andetsteds. Katrine er dygtig og omhyggelig, og jeg kan kun give Katrine og hendes behandlinger/yoga mine varmeste anbefalinger.

Heidi Sortkær

Jeg har både fået massage og corrective sounds. Begge dele har været effektive!! Jeg har fået massage, da jeg døjede med smerter i skuldre og nakke og deraf hovedpine. Jeg følte ikke noget, imens behandlingen foregik, men både smerter og hovedpinen var væk allerede dagen efter! Corrective sounds behandlingerne har jeg fået, da jeg har haft en mental træthed, som ikke kunne soves væk, som jeg følte invaliderede mig. Jeg har i lang tid ikke haft energi eller overskud til andet end det jeg skulle, familie og job. Jeg har været ved lægen og fået taget alle mulige prøver, og alt ser fint ud, så det har været meget frusterende! Må sige, at jeg er solgt! Har fået 3 behandlinger med en måned imellem, og hver gang har det givet noget! Jeg er fuldstændig imponeret, over den energi og indre ro, som jeg har fået. Jeg føler mig vitterligt som et nyt menneske! Det kommer ikke lige pludseligt, men en dag her for ca 3 uger siden, fik jeg tanken, at jeg da egentlig ikke var træt mere. Jeg spurgte min mand, om han kunne mærke forskel og det kunne han. Det virker! Tak Katrine🙏🏻

Hvad kan du blive behandlet for

Her ser du et udsnit af de områder Corrective Sounds metoden behandler.

 • Smerter i led
 • Rygproblemer
 • Muskelspændinger
 • Migræne
 • Fordøjelsesbesvær
 • Allergi
 • Hormon ubalancer
 • Vådlægger
 • Fysisk stress
 • Psykisk stress
 • Depression
 • Angst
 • Tankemylder
 • Hukommelsesbesvær
 • Koncentrationsbesvær
 • Uro i kroppen

Positiv psykologi

Et andet utroligt vigtigt element i Corrective Sounds metoden er positiv psykologi. Ved at sætte fokus på postive affirmationer, der er afstemt med frekvenserne fra lydene, korrigerer vi ikke blot dine ubalancer, men du begynder også at ændre dit tankemønster til det positive.

Dybdegående massage

Et tredje element i Corrective Sounds behandlingen er massage af ømme muskler og led. 

Med et særligt massage apparat, som gennem dybdegående massage på celleplan, skaber balance i kroppens egne vibrationer og kan forbedre mange forskellige typer lidelser. 

Når ophobede affaldsstoffer ikke kommer ud af vores system, opstår der uorden i vores krop og vibrationerne bliver langsommere. Dette kan resultere i smerter i muskler og led men også påvirke dig psykisk.