Et liv uden smerter og ubehag

Smerter og spændinger i kroppen kan have store konsekvenser for vores liv. Et liv i smerte er ofte et liv med manglende energi og overskud. Det er enormt udmattende og stressfyldt af være belastede af smerter.

Smerter kan opstå på forskellig vis. Flere og flere undersøgelser viser dog af mange smerter er psykosomatiske, hvilket betyder at en lang række smerter har forbindelse til psykologisk og emotionel stress. Psykosomatiske smerter er et bevis på hvilken stor magt sindet kan have over kroppen. Udtrykket psykosomatisk betyder at virkelige og fysiske symptomer, stammer det der ligger gemt i vores underbevidsthed. 

En “normal” somatisk smerte skyldes derimod en bestemt organisk årsag i kroppen såsom inflamation, betændelse mv.

Både psykoterapi og alternativ behandling viser igen og igen at have effekt på både psykosomatiske og somatiske smerter og ubehag.

Et forløb hos Bio Tuning, som omhandler smerter og ubehag, vil omhandle en kombination af krops- og psykoterapi.

Corrective Sounds metoden anvendes ofte og er en alternativ behandlingsmetode, der har rod i energi medicin og balancerer krop, sind og sjæl ved hjælp af kinesiologi og lydterapi. 

Matrix Rhythm Therapy er ligeledes en effektiv og dybdegående metode, der ofte anvendes i behandlingsforløbet. En dyb og blid massageform, der udrenser kroppen for ophobede affaldsstoffer.

Er krop, sind og sjæl i balance fungerer kroppens selvhelbredende kræfter optimalt og du kan slippe dine smerter og ubehag. Denne balance kræver mere end en afbalancering og massage. Gennem forløbet taler vi også om din livsstil, kostvaner, sociale relationer og personlige ståsted i livet.

Kinesiologi
Dybdegående massage

Book en personlig samtale

Terapiforløb hos Bio Tuning

Terapiforløbet foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. Samtale- og kropsterapi fylder ofte ligeværdigt i en session.

De kropsterapeutiske værktøjer jeg anvender kan bestå af: Integrering af følelsesmæssige oplevelser i krop og sind, kinesiologisk lydterapi, energetisk afbalancering, åndedrætsteknikker, mindfulness mm.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop, sind og sjæl i alle aspekter af dit liv.

om Bio Tuning
Bio tuning frederikshavn
Biotuning_D4_0042
Alternativ behandling Frederikshavn

Det siger klienterne

Om Bio Tuning

BioTuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil.

Mit navn er Katrine Bagnkop, og jeg er uddannet Folkeskolelærer, som giver mig en enorm værktøjskasse i forhold til børn, der har det svært og forældre der har brug for sparring.

Derudover har jeg en Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, hvilket betyder, at jeg kan guide dig i den rigtige retning, støtte dig i at tage kontrollen tilbage over dit liv og vælge de fremadrettede skridt mod dine mål.

Dertil er jeg også Corrective Sounds behandler. Med denne behandling kan jeg afbalancere dig kropsterapeutisk, så din behandling får en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

I oktober 2022 påbegyndte jeg uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Derfor fylder psykoterapien også rigtig meget i min tilgang til dig og dine udfordringer.

Om Bio Tuning