Forskning i alternativ behandling

Sharing is caring

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Alternativ behandling ses oftere og oftere som en komplementær behandlingsform, som sammen med moderne viden om sundhed kan gøre enorm forskel for dit velbefindende. Der findes rigtig meget forskning på området, men det er desværre stadig svært at få mainstream medier til at anerkende disse banebrydende videnskabelige opdagelser. 

På denne side kan du læse de artikler, videoer, Phd’er, bøger mm. som jeg er blevet inspireret af på min rejse både som coach, alternativ behandler og yoga instruktør. 

På min rejse er min filosofi idag, at for at helbrede kroppen, må vi samtidig helbrede sindet og bruge de fantastiske mekanismer vi er besiddelse af, i forhold til at styre og kontrollere måden vi tænker, føler og agerer på. Alternativ behandling, coaching og yoga vækker din bevidsthed i forhold til at få øjenene op for det der gemmer sig i din underbevidsthed og giver dig muligheden for at tage kontrol over det liv du ønsker at leve og den person du stræber på at være.

Nyeste indlæg

Lasse Spang Olsen går professor Asbjørn Mohr Drewes og overlæge Jannik Helweg-Larsen direkte på klingen når han undersøger om alternativ behandling kan hjælpe, måske ligefrem helbrede nogle af de 200.000 danskere, som lever med kroniske smerter og er opgivet af læger og hospitaler og henvist til et eskalerende forbrug af smertestillende medicin.

Redical Remission

Helbredelse og åndedraget

Vi er ikke vores tanker

Energisystemerne i din krop

Tarmen - den nye hjerne

3 veje ud af kaos

Omprogrammer din DNA

Stimuler dine chakra

Frigør serotonin og endorfiner

Den levende matrix

Spor dine meridianer

Musik medicin