Krops- og psykoterapi

Her skaber vi sammen et rum, hvor der er plads til et dybere blik på din udfordringer, betydningen for dit liv, dens ophav. Sammen finder vi modet til at kigge dybt ind og forløse din inderste længsel.

BioTuning tilbyder behandling af stress, angst, depression, udbrændthed samt hjælper med håndtering af livskriser hos voksne såvel som børn.

Jeg sammensætter behandlingsforløb, så de er tilpasset den enkeltes udfordringer.

Krops- og psykoterapi er en helhedsorienteret terapiform, hvor vi dykker ned i dine udfordringer, som fylder i dit sind og som belaster din krop. Filosofien og erfaringen hos Bio Tuning er, at vores livserfaringer sætter hukommelsesspor i kroppen, hvorfra vi både får vores styrke og finder vores svagheder. Ved at mærke ind i dem, kan du få muligheden for at slippe de ophobede ubalancer i kroppen, finde vejen ind i et nyt mindset og fremadrettet leve et mere autentisk liv.

Hos Bio Tuning tør vi tale om det, der er svært. Der er plads til alle tanker og følelser. Åbenhed, tillid, tryghed og troværdighed er vores dybeste værdiset.

Lad os starte med en indledende samtale, hvor vi får set hinanden an,  mærket kemien og tilrettelægger de første skridt i dit forløb.

  • Vi mærker at kemien er god
  • Vi bliver sammmen klogere på hvad du har brug for
  • Du får indsigt i hvordan jeg kan hjælpe
coaching Frederikshavn
Bio tuning frederikshavn

Book en personlig samtale

Terapiforløb hos Bio Tuning

Terapiforløbet foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. Samtale- og kropsterapi fylder ofte ligeværdigt i en session.

Integrativ krops- og psykoterapi betyder at vi arbejder med det hele menneske, din krop, dit sind og din sjæl. Ved at kombinere disse 3 elementer, så får du en forståelse for, hvordan tanker og følelser kan påvirke din krops fysiske tilstand. Det sjælelige betyder at vi finder ind til din kerne, hvor dine drømmer og håb for hvordan du vil leve dit liv i fremtiden ligger.

Psykoterapien er i høj grad kropsorienteret, hvilket betyder jeg anvender en række værktøjer: Kinesiologisk lydterapi, energetisk afbalancering, åndedrætsteknikker, mindfulness mm.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop, sind og sjæl i alle aspekter af dit liv.

Nogle af de udfordringer mine klienter kommer med: 

  • stress, angst, adhd, depression, tankemylder, uro i kroppen, spiseforstyrrelser, lavt selvværd og udbrændthed.
om Bio Tuning

Udvalgte forløb

Nedenfor kan du se en række eksempler på forløb hos Bio Tuning:

Det siger klienterne

Bio tuning frederikshavn
yoga frederikshavn
Corrective Sounds Frederikshavn