Krops- og samtaleterapi

Dette forløb er starten på at få din krop og dit sind tilbage i balance. Ønsker du et behandlingsforløb, der arbejder holistisk med hele dig, så er dette det helt rigtige sted at starte.

Forløbet starter op med en times samtale om dine udfordringer og forventninger til forløbet. På baggrund af dette sammensætter vi det helt rigtige forløb til dig.

Et krops- og samtaleterapeutisk forløb indebærer en eller flere kombinationer af de forskellige behandlinger jeg tilbyder. Afhængig af dine udfordringer tilpasser vi forløbet dig og dine behov.

Prisen er forskellig fra behandlingsform til behandlingsform, men det taler vi om når vi sammensætter dit samlede forløb, så du kender den økonomiske ramme for det optimale forløb.

Behandlingen aktiverer kroppens egne selvhelbredende kræfter og gennem forløbet vil du opleve at du langsom får kroppen tilbage og kan begynde at genfinde kontrollen med din fysiske og mentale sundhed.

Forløbet

Tidshorisonet for forløbet er forskellig fra person til person, men et typisk forløb varer mellem 4 – 6 måneder og indebærer 3 – 6 behandlinger.

Prisen er forskellig fra behandlingsform til behandlingsform, men det taler vi om når vi sammensætter dit samlede forløb, så du kender den økonomiske ramme for det optimale forløb.

Første behandling er en samtale på 60 minutter: Pris 950,-

Mellem behandlingerne anbefaler jeg, at du lytter til bestemte frekvenser hjemme (pris 349,-), indtager relevant kosttilskud og indfører relevante livsstilsændringer

Gennem forløbet drøfter vi hvad der skal til, for at du bevarer din sundhed og indre balance nu og på lang sigt. 

Succes sker gennem et samarbejde, hvor jeg hjælper dig med at finde viljen og modet til at imødekomme og tage kontrollen over de forandringer du ønsker i dit liv.

holistiske behandlings cirkel

 

Du skal forvente du skal afsted flere gange over 3 -6 måneder.

Mellem behandlingerne restiturerer og korrigerer din krop sig – til det anbefaler jeg, at du hører regulerende lyde derhjemme, samt indtager relevant kosttilskud og indfører nødvendige livsstilsændringer i dit daglige liv.