Hos Bio Tuning er målet at skabe et holistisk behandlingstilbud til mennesker, som har brug for et sundt alternativ til det ordinære behandlingssystem. Passer dette ind i det du tilbyder dine klienter, så kan du nemt og bekvemt leje dig ind hos mig.

Der er både mulighed for at leje dig ind på fuld tid i dit eget lokale. Pt. er der to ledige lokaler i forskellige størrelser. Ønsker du at se disse lokaler, så kontakt mig og vi aftaler et besøg. 

Behandlerrum

I klinikken er der to disponible klinikrum, som kan lejes. I klinikken er der adgang til venterum, toilet og køkken. 

Adressen er Danmarksgade 29, 9900 Frederikshavn. En central beliggenhed i midtbyen med rig mulighed for gratis parkering i nærområdet.

Priser beregnes fra 15 min før første times start og 15 min efter timens afslutning.

Priser ex. moms:

Lille behandlerrum: 150,- pr. time / 400,- pr. dag / 1200,-  pr. måned

Stort behandlerrum: 150,- pr. time / 500,- pr. dag / 1500,- pr. måned

Yoga lokale

Yoga lokalet hos Bio Tuning er ca. 100 m2 stort og kan rumme mange forskellige slags aktiviteter indenfor det holistiske segment. Så mangler du et sted at være til dig yogahold, dit mindfulness seminar, din workshop, dit foredrag eller andet. Så er der optimale faciliteter til det hos Bio Tuning, her får du mulighed for at tilbyde dine deltagere en velvære oplevelse i fantastiske omgivelser.

Er det yoga du ønsker at bruge rummet til, så rummer lokalet alt hvad du behøver: Yogamåtter, pøller, bælter, øjenpuder, blokke, musikanlæg mm. Der er desuden toiletfaciliteter, loungeområde og adgang til køkken. Yoga lokalet ligger på 1. sal, så der ingen forstyrrelser er og du kan forkæle dine deltagere i ro og mag.

Priser ex. moms:

Pris pr. time 150,- (tiden beregnes fra 15 min før første times start og 15 min efter timens afslutning)

Pris halv dag (5 timer): 500,- 

Pris Hel dag (8 timer): 850,-

Fast dag hver uge: 1700,- pr. måned