Bliv en del af et fællesskab

Hos Bio Tuning er målet at skabe et holistisk behandlingstilbud til mennesker, som har brug for et sundt alternativ til det ordinære behandlingssystem. Passer dette ind i det du tilbyder dine klienter, så kan du nemt og bekvemt leje dig ind hos mig. Der er både mulighed for at leje dig ind i fast aftalt tidsrum eller på timebasis.

Behandlerrum

I klinikken er der lækre yogarum og behandlingsrum, som kan lejes. Rummene er rigtig hyggeligt indrettet med alt hvad du behøver for at give dine klienter en god oplevelse. I klinikken er der adgang til venterum, toilet og køkken. 

Adressen er Danmarksgade 29, 9900 Frederikshavn. En central beliggenhed i midtbyen med rig mulighed for gratis parkering i nærområdet.

Priser beregnes fra 15 min før første times start og 15 min efter timens afslutning. Prisen er ekskl. markedsføring.

Behandlerrum: 

Priser inkl moms:

Pr time: 200,- (min. 1,5 time)

1 dag af 8 timer: 500,-

1 fast dag om ugen af 8 timer pr. måned: 1600,- .

Lille behandlerrum leje fuld tid pr. måned: 2800,-

Oprettelse i bookingsystem: 99,- pr. måned

Yogastudio

Yoga lokalet hos Bio Tuning er ca. 100 m2 stort og kan rumme mange forskellige slags aktiviteter indenfor det holistiske segment. Så mangler du et sted at være til dig yogahold, dit mindfulness seminar, din workshop, dit foredrag eller andet. Så er der optimale faciliteter til det hos Bio Tuning, her får du mulighed for at tilbyde dine deltagere en velvære oplevelse i fantastiske omgivelser. 

Er det yoga du ønsker at bruge rummet til, så rummer lokalet alt hvad du behøver: Yogamåtter, pøller, bælter, øjenpuder, blokke, musikanlæg mm. Der er desuden toiletfaciliteter, loungeområde og adgang til køkken. Yoga lokalet ligger på 1. sal, så der ingen forstyrrelser er og du kan forkæle dine deltagere i ro og mag.

Yogastudio

Priser inkl. moms:

Pr time: 200,- (min. 1,5 time)

1 dag af 8 timer: 500,-

1 fast dag om ugen af 8 timer pr. måned: 1600,- 

Oprettelse i bookingsystemet: 99,- pr. måned