Hos Bio Tuning er målet at skabe et holistisk behandlingstilbud til mennesker, som har brug for et sundt alternativ til det ordinære behandlingssystem. Passer dette ind i det du tilbyder dine klienter, så kan du nemt og bekvemt leje dig ind hos mig.

Der er både mulighed for at leje dig ind på fuld tid i dit eget lokale. Pt. er der to ledige lokaler i forskellige størrelser. Ønsker du at se disse lokaler, så kontakt mig og vi aftaler et besøg. 

Nedenunder kan du læse mere om leje at et fuldt møbleret behandlerrum og yoga / undervisningslokale.

Behandlerrum

Behandlerrummet indeholder briks, behandlerstol, sofa, stol og opbevaringsplads til journalføring. Derudover er der i klinikken venterum, adgang til toilet og køkken.

Pris pr. påbegyndt time 150,- ex. moms. (tiden beregnes med 30 min før første times start og 30 min efter timens afslutning.

Én fast behandlerdag om ugen koster 1700,- ex. moms om måneden. Ved fast kontrakt kan du blive oprettet i bookingsystemet og blive implementeret på hjemmesiden, så dine klienter nemt kan finde dig.

Yoga lokale

Yoga lokalet hos Bio Tuning er ca. 100 m2 stort og kan rumme mange forskellige slags aktiviteter indenfor det holistiske segment. Så mangler du et sted at være til dig yogahold, dit mindfulness seminar, din workshop, dit foredrag eller andet. Så er der optimale faciliteter til det hos Bio Tuning, her får du mulighed for at tilbyde dine deltagere en velvære oplevelse i fantastiske omgivelser.

Adressen er Danmarksgade 29, 9900 Frederikshavn. En central beliggenhed i midtbyen med rig mulighed for gratis parkering i nærområdet.

Er det yoga du ønsker at bruge rummet til, så rummer lokalet alt hvad du behøver: Yogamåtter, pøller, bælter, øjenpuder, blokke, musikanlæg mm. Der er desuden toiletfaciliteter, loungeområde og adgang til køkken.

Yoga lokalet ligger på 1. sal, så der ingen forstyrrelser er og du kan forkæle dine deltagere i ro og mag.

Pris pr. time 150,- ex. moms. 

Pris halv dag (5 timer): 500,- ex. moms.

Pris Hel dag (8 timer): 850,- ex. moms.

Fast dag hver uge: 1700,- ex. moms pr. måned

Tiden beregnes med 30 min før første times start og 30 min efter timens afslutning. Ved fast kontrakt kan du blive oprettet i bookingsystemet og blive implementeret på hjemmesiden, så dine klienter nemt kan finde dig.