Dybdegående massage

Matrix-Rythm-Therapy

Få en dybdegående massage på celleplan med den innovative “Matrix-Rhythm-Therapy”. Massagen baseres på, at alle celler i vores biologiske system vibrerer rytmisk så længe de er i live. Denne viden om celle biologi er fundamentet i behandlingen.

Muskler udgør ca. 50% af vores krop. Rytmen i disse muskler er nødvendige for at affaldsstoffer kan fjernes fra cellerne. Når vibrationerne i celler er optimal, opstår der en pumpende effekt i musklerne, som fjerne disse affaldsstoffer.

Når affaldsstoffer ikke kommer ud af vores system, opstår der uorden i vores krop og vibrationerne bliver langsommere. Dette kan resultere i smerter i muskler og led men kan også påvirke dig psykisk.

Massagen går ind og stimulerer cellernes vibrationer og får dem tilbage til deres optimale tilstand. Bindevævet omkring muskler, hud og sener bliver igen gennemtrængelige,  fleksible og kroppens selvhelbredende kræfter bliver genetableret og din egen krops helbredelses proces går i gang.

Massage for virksomheder

Undgå sygemeldinger pga. smerter i muskler og led, spændingshovedpiner, myoser osv.

Med en firmaaftale kan du tilbyde din medarbejdere hyppig massage til en fordelagtig pris på kun 150,- pr. behandling.

Sessionen tager ca. 30 min. pr. medarbejder. Det kan enten foregå i klinikken eller i din virksomhed.

En firmaftale kræver ingen binding og du betaler kun for de behandlinger der er behov for. Betalingen kan ske på månedsbasis eller pr. behandling.

Kontakt mig for yderligere info om en erhvervsaftale.

Ulrikka Larsen
Ulrikka Larsen
Læs mere
Kan varmt anbefale Bio Tuning. For mig har massagen hjulpet på hovedpine/migræne, nakkespændinger og lændesmerter. Det er en dybdegående massage der kan mærkes, og det er så fantastisk.

Raindrop Technique® massage

Få ro i sindet og balance i kroppen med en magisk aromatisk Raindrop Technique® Massage.

Young Living’s Raindrop Technique® er en unik aromaterapi med et energetisk fokus gennem anvendelsen af rene essentielle olier, som harmoniserer, forynger og balancere kroppen og sindet.

Teknikken er udviklet af Young Living og stammer fra en kulturbåret viden fra indfødte indianeres traditioner om vores sundhed og velbefindende.

Raindrop Technique® giver dig en oplevelse af harmoni – fysisk, psykisk og følelsesmæssigt. Massagen er mild og blid – Det handler ikke om at tvinge kroppen i ro, men om at arbejde sammen med den.

Olierne i massagen omfatter bla.:

Oregano: Antiinflamatorisk, stimulerer immunforsvaret og fordøjelsessystemet.

Timian: Antiaging, antioxidant og antiinflamatorisk.

Basilikum: Muskelafslappende, modvirker migræne, antiinflamatorisk.

Cypress: Øger cirkulationen, er beroligende og stabiliserende.

Marjoram: Løsner muskler og får dem til at slappe af. Modvirker hovedpine, muskelspændinger.

Pebermynte: Antiinflamatorisk, stimulerer luftveje og modvirker fordøjelsesbesvær, hovedpine, eksem og muskelspændinger.

Wintergreen: Antiinflamatorisk, smertelindrende og blodtrykssænkende.

Aroma Siez: Antiinflammatorisk, modvirker muskelspændinger, hovedpine og øger blodcirkulationen.

Valor: Balancerer energier og øger oplevelsen af mod, selvtillid og selvværd. Støtter kroppen i at komme tilbage i balance.

White Angelica: Neutraliserer negativ energi. Øger og styrker dine auraer og tilfører en oplevelse af styrke, tryghed og det at være i ét med dig selv. 

Aromaterapien indebærer massage med hænderne af bare fødder, ryg og nakke.

Pernille Tolstrup
Pernille Tolstrup
Læs mere
Jeg har nu prøvet den nye behandling med raindrop technique hos Kathrine. Behandlingen er en yderst sanselig oplevelse pga. de essentielle olier som afgiver utrolig stærk aroma, men det er på den positive og afslappende måde. Det er ren selvforkælelse som efterfølgende har givet mig en afslappet ro i krop og sind - og jeg er helt klart gået hjem med en fornemmelse af fornyet energi og lethed i kroppen, og jeg føler mig stærkere mentalt. Så tak for en yderst behagelig oplevelse Kathrine, som jeg kun varmt kan anbefale i hendes dejlige og hyggelige omgivelser/lokaler. Kathrine er god til at få dig til at føle dig tilpas og tryg - og selve behandlingen er meget blid og afslappende - perfekt selvforkælelse

DU BØR IKKE FÅ MASSAGEN UNDER DISSE FORHOLD: GRAVIDITET, KRONISK SYGDOM, LAVT / HØJT BLODTRYK, OVERFØLSOM HUD.

Massagens effekt varierer fra person til person – alle reagerer forskelligt. Jo sundere du er i krop og sjæl jo længere holder effekten.

Oplever du mange ubalancer i din krop, kan flere behandlinger være nødvendig før din krop responderer og opretholder den nyfundne balance. I tilfælde heraf anbefaler jeg at du kombinerer massagen med en Corrective Sounds behandling, så vi kan korrigere dine underliggende ubalancer.

Medbring eget lagen og håndklæde.

Hvad kan du blive behandlet for

Her ser du et udsnit at de områder massagen kan aflaste.

  • Smerter i led
  • Rygproblemer
  • Fibromyalgi
  • Muskelspændinger
  • Migræne
  • Nakkespændinger
  • Fysisk stress
  • Psykisk stress
  • Væske ophobning