Dybdegående massage

Der er nok ingen tvivl om, at Corona nedlukningen har presset vores mentale sundhed, hvilket ofte får skuldrene godt op under ørerne og bekymringerne til at fylde.
Dybdegående massage på regelmæssig basis kan få skuldrene ned og bekymringerne til at forsvinde.

Få en dybdegående massage på celleplan med den innovative “Matrix-Rhythm-Therapy”. Massagen baseres på, at alle celler i vores biologiske system vibrerer rytmisk så længe de er i live. Denne viden om celle biologi er fundamentet i behandlingen.

Muskler udgør ca. 50% af vores krop. Bevægelse i muskelcellerne er nødvendig for at affaldsstoffer kan fjernes fra musklerne. Når vibrationerne i celler er optimal, opstår der en pumpende effekt i musklerne, som fjerne disse affaldsstoffer.

Når affaldsstoffer ikke kommer ud af vores system, opstår der uorden i vores krop og vibrationerne bliver langsommere. Dette kan resultere i smerter i muskler og led men kan også påvirke dig psykisk.

Massagen går ind og stimulerer cellernes vibrationer og får dem tilbage til deres optimale tilstand. Bindevævet omkring muskler, hud og sener bliver igen gennemtrængelige,  fleksible og kroppens selvhelbredende kræfter bliver genetableret og din egen krops helbredelses proces går i gang.

Under massagen bliver der ofte samtale om årsagen til muskelspændingerne og fundet frem til løsninger på hvordan du kan undgå dem fremadrettet.

Tilbud gælder frem til 28. februar

Massage og coaching til firmaer

Dybdegående massage og coaching på regelmæssig basis skaber velvære blandt dine medarbejdere og sparer jer for en masse sygedage.
 
Ordningen er fleksibel, hvor jeg enten kommer til jer eller I kommer til mig.
 
Prisen er altid fordelagtig på en firmaaftale - men lige nu kan du få de første 3 måneder til en super skarp pris.
 

Pris de første 3 måneder:

30 min massage:150,- (Pris efter prøveperiode 200,-)

60 min coaching: 320,-(Pris efter prøveperiode 400,-)

Kontakt for yderligere info
Ulrikka Larsen
Ulrikka Larsen
Læs mere
Kan varmt anbefale Bio Tuning. For mig har massagen hjulpet på hovedpine/migræne, nakkespændinger og lændesmerter. Det er en dybdegående massage der kan mærkes, og det er så fantastisk.
Heidi Sortkær
Heidi Sortkær
Læs mere
Jeg har fået massage, da jeg døjede med smerter i skuldre og nakke og deraf hovedpine. Jeg følte ikke noget, imens behandlingen foregik, men både smerter og hovedpinen var væk allerede dagen efter!

Raindrop Technique® massage

Få ro i sindet og balance i kroppen med en magisk aromatisk Raindrop Technique® Massage.

Young Living’s Raindrop Technique® er en unik aromaterapi med et energetisk fokus gennem anvendelsen af rene essentielle olier, som harmoniserer, forynger og balancere kroppen og sindet.

Teknikken er udviklet af Young Living og stammer fra en kulturbåret viden fra indfødte indianeres traditioner om vores sundhed og velbefindende.

Raindrop Technique® giver dig en oplevelse af harmoni – fysisk, psykisk og følelsesmæssigt. Massagen er mild og blid – Det handler ikke om at tvinge kroppen i ro, men om at arbejde sammen med den.

Olierne i massagen omfatter bla.:

Oregano: Antiinflamatorisk, stimulerer immunforsvaret og fordøjelsessystemet.

Timian: Antiaging, antioxidant og antiinflamatorisk.

Basilikum: Muskelafslappende, modvirker migræne, antiinflamatorisk.

Cypress: Øger cirkulationen, er beroligende og stabiliserende.

Marjoram: Løsner muskler og får dem til at slappe af. Modvirker hovedpine, muskelspændinger.

Pebermynte: Antiinflamatorisk, stimulerer luftveje og modvirker fordøjelsesbesvær, hovedpine, eksem og muskelspændinger.

Wintergreen: Antiinflamatorisk, smertelindrende og blodtrykssænkende.

Aroma Siez: Antiinflammatorisk, modvirker muskelspændinger, hovedpine og øger blodcirkulationen.

Valor: Balancerer energier og øger oplevelsen af mod, selvtillid og selvværd. Støtter kroppen i at komme tilbage i balance.

White Angelica: Neutraliserer negativ energi. Øger og styrker dine auraer og tilfører en oplevelse af styrke, tryghed og det at være i ét med dig selv. 

Aromaterapien indebærer massage med hænderne af bare fødder, ryg og nakke.

Pernille Tolstrup
Pernille Tolstrup
Læs mere
Jeg har nu prøvet den nye behandling med raindrop technique hos Kathrine. Behandlingen er en yderst sanselig oplevelse pga. de essentielle olier som afgiver utrolig stærk aroma, men det er på den positive og afslappende måde. Det er ren selvforkælelse som efterfølgende har givet mig en afslappet ro i krop og sind - og jeg er helt klart gået hjem med en fornemmelse af fornyet energi og lethed i kroppen, og jeg føler mig stærkere mentalt. Så tak for en yderst behagelig oplevelse Kathrine, som jeg kun varmt kan anbefale i hendes dejlige og hyggelige omgivelser/lokaler. Kathrine er god til at få dig til at føle dig tilpas og tryg - og selve behandlingen er meget blid og afslappende - perfekt selvforkælelse

DU BØR IKKE FÅ MASSAGEN UNDER DISSE FORHOLD: GRAVIDITET, KRONISK SYGDOM, LAVT / HØJT BLODTRYK, OVERFØLSOM HUD.

Massagens effekt varierer fra person til person – alle reagerer forskelligt. Jo sundere du er i krop og sjæl jo længere holder effekten.

Oplever du mange ubalancer i din krop, kan flere behandlinger være nødvendig før din krop responderer og opretholder den nyfundne balance. I tilfælde heraf anbefaler jeg at du kombinerer massagen med en Corrective Sounds behandling, så vi kan korrigere dine underliggende ubalancer.

Medbring eget lagen og håndklæde.

Hvad kan du blive behandlet for

Her ser du et udsnit at de områder massagen kan aflaste.

  • Smerter i led
  • Rygproblemer
  • Fibromyalgi
  • Muskelspændinger
  • Migræne
  • Nakkespændinger
  • Fysisk stress
  • Psykisk stress
  • Væske ophobning