Matrix Rhythm Therapy

Dybdegående massage der arbejder på dybt celleplan med at udrense kroppen for ophobede affaldsstoffer.

Massage terapien er blid og beroligende. Det handler om at hjælpe kroppen ikke tvinge den til noget. Dette gør at den adskiller sig fra mange andre massageformer.

Devicen skaber mekaniske og magnetiske vibrationer i det berørte område, genetablerer muskelcellernes naturlige vibrationer, så de igen kan arbejde optimalt med at udrense de affaldsstoffer, som forårsager smerter og spændinger. 

Når muskelprocesserne ikke længere fungerer korrekt pga. stress, overanstrengelse mm, opstår der overbelastning og smertefulde spændinger udvikles, da cellerne kan ikke lede affaldsstoffer effektivt ud af musklerne. 

Med Matrix Rhythm Therapy påvirkes kroppens celler og deres omgivelser udefra ved hjælp af et specielt udviklet terapiapparat – Matrix mobile. 

Ved hjælp af terapiapparatet skabes rytmisk mikroekspansion, som er tilpasset til muskelcellernes mikrovibrationer og derfor virker på niveauet for de enkelte celler. Den naturlige svingning på kroppen stimulerer cellerne og deres virksomhed gendannes dybt nede i musklen. De metaboliske processer i den berørte kropsregion normaliseres på meget kort tid og spændingerne forsvinder.

Massageapperatet er en patenteret tysk udviklet device, som bruges både at fysioterapeuter og kiropraktorer i hele EU.

Biotuning_D4_0071

Har du et spørgsmål?

Terapiforløb hos Bio Tuning

Terapiforløbet foregår i et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan udtrykke dig frit og åbne dig op for de tanker du går med. I sessionen tager vi afsæt i hvordan dine oplevelser fylder i dit sind og i din krop. Samtale- og kropsterapi fylder ofte ligeværdigt i en session.

De kropsterapeutiske værktøjer jeg anvender kan bestå af: Integrering af følelsesmæssige oplevelser i krop og sind, kinesiologisk lydterapi, dybdegående massage, energetisk afbalancering, åndedrætsteknikker, mindfulness mm.

Vi tager altid afsæt i det ønske du har for dit fremtidige liv. Din unikke udviklingsproces er i fokus og terapiforløbet bliver tilrettelagt individuelt herefter. Mellem sessionerne aftaler vi hvordan du kan nære din udviklingsproces, så du på sigt får integreret din ønskede tilstand i krop, sind og sjæl i alle aspekter af dit liv.

om Bio Tuning

Om Bio Tuning

BioTuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil.

Mit navn er Katrine Bagnkop, og jeg er uddannet Folkeskolelærer, som giver mig en enorm værktøjskasse i forhold til børn, der har det svært og forældre der har brug for sparring.

Derudover har jeg en Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, hvilket betyder, at jeg kan guide dig i den rigtige retning, støtte dig i at tage kontrollen tilbage over dit liv og vælge de fremadrettede skridt mod dine mål.

Dertil er jeg også Corrective Sounds behandler. Med denne behandling kan jeg afbalancere dig kropsterapeutisk, så din behandling får en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

I oktober 2022 påbegyndte jeg uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Derfor fylder psykoterapien også rigtig meget i min tilgang til dig og dine udfordringer.

Om Bio Tuning

Det siger klienterne

Bio tuning frederikshavn
work life balance
Corrective Sounds Frederikshavn