Mindfulness for børn og unge

Stress og angst hos børn og unge har stor indflydelse på deres udvikling og selvværd.
 
Der kan være mange forskellige grunde til at børn oplever stress og angst: Relationer, familie problematikker, skolen, indlæringsvanskeligheder, diagnoser mm. 
 
Ofte manifesterer stress og angst sig som fysiske symptomer, såsom hovedpine, kvalme, hjertebanken og mavepine. Disse symptomer resulterer ofte i at børnene i sidste ende kan få svært ved at overskue skoledagen.
 
Det er vigtigt at forældre, lærer, pædagoger mm er opmærksomme på disse tegn på stress og angst i opløbet. Så vi kan hjælpe dem med at få værdifulde værktøjer, der kan hjælpe dem med at håndtere den stress og angst de oplever.
 
Ud over at tilbyder skoler, børnehaver og uddannelsesinstitutioner at komme ud og afholde mindfulness events eller som et fast tilbagevendende element på skoleskemaet, så tilbyder jeg også 1:1 samtaleterapi i min klinik Bio Tuning i Frederikshavn.

Mindfulness for børn og unge har til formål at forebygge stress og angst. Dette gøre via forskellige værktøjer, hvor eleverne lærer at trække vejret dybt og mærke kroppen, følelser og belastende tankemønstre.

Afhængig af om I har behov for at sætte mindfulness fast på skoleskemaet eller afholde et event, så tilrettelægges forløbet jeres elevers behov.

Et typisk mindfulness forløb / event vil indehold:

  • Åndedrætsteknikker
  • Guided meditation med fokus på at mærke ind i kroppen og opbygge et positivt mindset
  • Blide yogaøvelser, som øger forståelsen for kroppen og det vi mærker i den
  • Klangbad for fordybelse og indre ro
Meditation frederikshavn
mindfulness frederikshavn

Sæt mindfulness på skoleskemaet

Mindfulness hos Bio Tuning

Mindfulness foregår enten hos jer i et klasselokale / gymnastiksal eller i min klinik i Frederikshavn. I kan enten booke det som et tilbagevendende element på skoleskemaet eller som et særligt event, fx i forbindelse med trivselsugen.

Hvor end vi er, skaber vi et tillidsfuldt, trygt og fortroligt rum. Som tidligere skolelærer har jeg stor pædagogisk erfaring med børn og unge, derfor kan I trygt overlade eleverne til mig.

Har I ikke udstyret selv (måtte, pude og tæppe) medbringer jeg det, til en favorabel lejepris.

om Bio Tuning
mindfulness for børn
yoga frederikshavn
Yin Yoga Frederikshavn

Det siger klienterne

Om Bio Tuning

BioTuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil.

Mit navn er Katrine Bagnkop, og jeg er uddannet Folkeskolelærer, som giver mig en enorm værktøjskasse i forhold til børn, der har det svært og forældre der har brug for sparring.

Derudover har jeg en Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, hvilket betyder, at jeg kan guide dig i den rigtige retning, støtte dig i at tage kontrollen tilbage over dit liv og vælge de fremadrettede skridt mod dine mål.

Dertil er jeg også Corrective Sounds behandler. Med denne behandling kan jeg afbalancere dig kropsterapeutisk, så din behandling får en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

I oktober 2022 påbegyndte jeg uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Derfor fylder psykoterapien også rigtig meget i min tilgang til dig og dine udfordringer.

Om Bio Tuning

Processen

mindfulness forløb