Om mig

Mit navn er Katrine Bagnkop og her kan du læse lidt om mig, min baggrund og hvorfor jeg har valgt at tage mit arbejdsliv i en naturlig og holistisk retning.
Jeg er 41 år og mor til 3 dejlige børn. Dem har jeg sammen med min mand Kasper, som jeg har været gift med i 15 år.
Bio Tuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, som arbejder med at helbrede kroppen indenfra – Både gennem Corrective Sounds metoden, Life Coaching, Massage og Yoga og Mindfulness.

MIN HISTORIE

Mit arbejdsliv startede dog et helt andet sted, end der hvor jeg er på vej hen nu… 
I 2006 blev jeg uddannet folkeskolelærer og arbejdede i en lang årrække med dette fag. Mit særlige fokus her var på at inkludere børn, både gennem relationen, læringsmiljøet og som inklusionsvejleder.
 
I 2014 skiftede jeg ind på ledelsessporet og blev viceskoleleder i Aalborg kommune. 
Ledelse kan være hårdt og ensomt, derfor begyndte jeg i denne periode at dyrke yoga. Denne træningsform hjalp mig rigtig meget og i 2018 tog jeg Yoga uddannelsen hos DGI og har undervist i yoga siden.
Yoga styrker både min krop og giver mig ro i hovedet. I dag er yoga’en en naturlig del af mit aktive liv, som jeg ikke kan undvære.

I 2018 forlod jeg det “normale” arbejdsliv og tog springet og startede på kandidatstudiet “Læring og forandringsprocesser”. Dette for at blive stærkere i at hjælpe mennesker med at se det positive i de forandringer de gennemgår, lære af dem og sætte mål for fremtiden med afsæt i dem. På dette studie begyndte en ny vej at forme sig….

Life coaching
I 2019 tog jeg min sensitive søn på 13 år til Cure2Life, som arbejder med frekvensmedicin ud fra “Corrective Sounds metoden”. Et behandlingsforløb over 4 gange, som resulterede i at min søn gennemgik en enorm forandring over de næste 7 måneder. I dag har han modet og lysten til at stikke næsen frem, vise sig selv og han kan håndtere situationer, som før vagte vrede og modløshed hos ham.
Efter denne oplevelse lagde jeg mig selv på briksen, for at opleve behandlingen og forstå den bedre. Jeg forstod intet af det der foregik – men resultatet var ikke at tage fejl af! Alarm-knappen, som blinkede rødt i mit hoved blev slukket, tankemylderet forsvandt – Overblikket og energien vendte tilbage!

Denne oplevelse slog rødder i mig og jeg tog et valg om, at mit arbejdsliv skulle tage endnu en drejning – mod den alternative behandling. 

Min mission er, at jeg som “Corrective Sounds behandler”, “Yoga instruktør” og “Life Coach” kan  hjælpe andre mennesker med at se vejen frem, få ro i krop og sind og turde stikke næsen frem!

Sidder du med et stort ønske om at få en sundt liv, men det kan være svært at se vejen frem? Ønsker du en medicinfri behandling og ønsker du at gennemgå en livsstilsændring der holder? Så har Bio Tuning helt sikkert en behandling, der passer til dig!

Uddannelser

Min erfaring kommer gennem forskellige uddannelser samt mine erfaringer som leder og folkeskolelærer