CV

2020: Selvstændig Bio Tuning

2018: Kandidatstuderende “Læring og forandringsprocesser”

2017: Skoleleder Privatskolen i Jerup

2016: Rumpilot Højer Møbler

2014: Viceskoleleder Vester Hassing Skole

2006: Folkeskolelærer Frederikshavn Kommune

Om mig

Mit navn er Katrine Bagnkop og her kan du læse lidt om mig, min baggrund og hvorfor jeg har valgt at tage mit arbejdsliv i en naturlig og holistisk retning.

Katrine Bagnkop

Cand. Mag. Læring og forandringsprocesser 2020

Certificeret Corrective Sounds behandler 2020

Uddannet Yoga instruktør 2018

Folkeskolelærer – 2006

Jeg er 43 år og mor til 3 dejlige børn. Dem har jeg sammen med min mand Kasper, som jeg har været gift med i 17 år.

Bio Tuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil. 

Formålet med mine behandlingsforløb er, at du bliver i stand til at bevare din balance gennem et sundt mindset.

Med en baggrund som folkeskolelærer gennem mange år, så har jeg et bankende hjerte for at hjælpe de mange børn og unge, som er belastet af diagnoser, indlæringsvanskeligheder, angst, stress mm.

 

MIN HISTORIE

I 2006 blev jeg uddannet folkeskolelærer og arbejdede i en lang årrække med dette fag. Mit særlige fokus her var på at inkludere børn, både gennem relationen, læringsmiljøet og som inklusionsvejleder.
 
I 2014 skiftede jeg ind på ledelsessporet.
Ledelse kan være hårdt  og derfor begyndte jeg i denne periode at dyrke yoga. Denne træningsform hjalp mig rigtig meget, fik mig grounded og lærte mig at trække vejret. I 2018 tog jeg Yoga uddannelsen og har undervist i yoga siden.
Yoga styrker både min krop og giver mig ro i hovedet. I dag er yoga’en en naturlig del af mit liv, som jeg ikke kan undvære.

I 2018 forlod jeg det “normale” arbejdsliv og tog springet og startede på kandidatstudiet “Læring og forandringsprocesser”. Dette for at blive stærkere i at hjælpe mennesker med at se det positive i de forandringer de gennemgår, lære af dem og sætte mål for fremtiden med afsæt i dem. På dette studie begyndte en ny vej at forme sig. I juni 2020 blev jeg færdiguddannet Cand. Mag. i Læring og Forandringsprocesser.

syngeskåle
I 2019 tog jeg min sensitive søn på 13 år til en Corrective Sounds behandler. Et behandlingsforløb over 4 gange, som resulterede i at min søn gennemgik en enorm forandring over de næste 7 måneder. I dag har han modet og lysten til at stikke næsen frem, vise sig selv og han kan håndtere situationer, som før vagte vrede og modløshed hos ham.
Efter denne oplevelse lagde jeg mig selv på briksen, for at opleve behandlingen og forstå den bedre. Jeg forstod intet af det der foregik – men resultatet var ikke at tage fejl af! Alarm-knappen, som blinkede rødt i mit hoved blev slukket, tankemylderet forsvandt – Overblikket og energien vendte tilbage!

Denne oplevelse slog rødder i mig og jeg tog et valg om, at mit arbejdsliv skulle tage endnu en drejning – mod den alternative verden.

I november 2020 blev jeg færdiguddannet Corrective Sounds behandler. 

Oktober 2022 påbegynder jeg uddannelsen “Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut” ved Tobias Skolen.

Min mission er, at jeg som “Corrective Sounds behandler”, “Yoga instruktør”, “Coach” og kommende “Psykoterapeut” kan hjælpe andre mennesker med at se vejen frem, få ro i krop og sind og turde stikke næsen frem!

Sidder du med et stort ønske om at få en sundt liv, men det kan være svært at se vejen frem? Ønsker du en medicinfri behandling og ønsker du at gennemgå en livsstilsændring der holder? Så har Bio Tuning helt sikkert en behandling, der passer til dig!

Uddannelser

Min erfaring kommer gennem forskellige uddannelser samt mine erfaringer som leder og folkeskolelærer