Samtale- og kropsterapi

Er du klar til at arbejde med og slippe de ting i dit liv, som forhindrer dig og komme i gang med at realisere din drømme og mål. Samtale- og kropsterapi hos mig er et anerkendende og fremadsynet terapiforløb om dig og de udfordringer du møder i dit liv. 
 

Terapiforløbet foregår i et fortroligt rum, hvor der er plads til, at du kan få vendt dine tanker, bekymringer, ideer mm og belyst dem fra alle vinkler – både de positive og negative. Sammen får vi sat tingene i perspektiv, vendt dine tankemønstre og overbevisninger til positive og konstruktive handlemønstre.

Et terapiforløb hos mig er også udfordrende, hvor vi sætter tingene på en spids. Sammen får vi anskuet din problematik fra forskellige vinkler og undersøgt alle dine muligheder. På den måde får vi dig på rette vej. 

holistiske behandlings cirkel
Corrective Sounds

Forløbet

Forløbet starter altid op med en samtale om hvor du er nu, hvad du oplever af udfordringer og hvor du ønsker at komme hen.

Forløbet opbygges efter dine behov, hvor vi veksler mellem samtaleterapi og kropsterapi. Det handler om at få krop og sind til at arbejde sammen igen – men også mærke sjælens længsel i forhold til hvor du i sandhed gerne vil bevæge dig hen.

Kropsterapi kan bestå af forskellige elementer såsom:

Om mig

  • Som menneske er jeg nysgerrig, farverig og favnende. Jeg har prøvet en del og de processer jeg anvender har jeg levet gennem min egen krop.
  • 2006 uddannet “Folkeskolelærer”
  • 2018 uddannet “Yoga instruktør”
  • 2020 uddannet “Cand.Mag. i læring og forandringsprocesser” samt “Corrective Sounds behandler”
  • 2022 opstartet “Integrativ Krops- og Psykoterapeut” uddannelsen ved Tobias-Skolen

Derudover har jeg gennem min karriere både være lærer, leder, projektleder og taget flere diplommoduler i ledelse, kommunikation og personligt lederskab.

Sammen finder vi frem til dit dybeste ønske, din inderste længsel…. Den indre stemme, som er din sjæl, der kalder på dig