Stress Coaching

Stress Coaching handler om at hjælpe dig med at håndtere og finde vejen ud af din stress samt få værktøjerne til at navigere i stress.
Stress coaching er en anerkendende og fremadsynet samtale om dig og de udfordringer du møder i dit liv. Det er for dig, der ønsker at slippe de ting i dit liv, som forhindrer dig og komme i gang med at realisere din drømme og mål.
 
En Stress Coaching samtale foregår i et fortroligt rum, hvor der er plads til, at du kan få vendt dine tanker, bekymringer, ideer mm og belyst dem fra alle vinkler – både de positive og negative. Sammen får vi sat tingene i perspektiv, vendt dine tankemønstre og overbevisninger til positive og konstruktive handlemønstre.

Samtalen er anerkendende med respekt for dig og dit liv. Den er også udfordrende, hvor vi sætter tingene på en spids. Sammen sætter vi tingene i perspektiv og får anskuet din problematik fra forskellige vinkler og undersøgt alle dine muligheder. På den måde får vi dig på rette vej. 

Gennnnem samtalen og handlingsplanen vi laver sammen, tager du ansvar for din fremtid og får hjælp til at træffe gode valg, der hjælper dig derhen hvor du gerne vil… også når du ikke ved hvor du skal hen og hvilken vej du skal tage.
 

En stresscoach kan hjælpe dig med at genvinde kontrollen med dit liv, de mål du gerne vil nå og den person du ønsker at være.

Book en gratis konsultation hvis du er i tvivl.

holistiske behandlings cirkel
Bio Tuning klinikrum
Corrective Sounds

Stresscoaching arbejder med problematikker som

  • Angst og stress
  • Jobskifte
  • Planlægning og struktur i dagligdagen og på jobbet
  • Konflikthåndtering
  • Identitet
  • Livsstilsændringer
  • Mindfulness

Min baggrund

Min erfaring med Stress Coaching kommer gennem forskellige uddannelser samt mine erfaringer med kommunikation som leder, folkeskolelærer, hustru, mor og veninde.

Katrine Bagnkop

Life Coaching har fokus på din personlige udvikling med afsæt i den kontekst du navigerer i.

Som coach er jeg anerkendende, lyttende og nysgerrig på dig og din historie.