Vægttab

Vægttab og ønsket om en flottere, slankere og sundere krop tiltaler rigtig mange af os og vi bruger mange ressourcer og tid på at nå vores mål. Alt for ofte møder jeg dog klienter i min klinik, som skuffede sidder med en tom pengepung og alle kiloen er kommet tilbage efter et hårdt fysiske træningsforløb. Intet ondt om fysiske trænere, jeg synes det er fantastisk, at vi har så meget opmærksomhed på vores sundhed – vi mangler bare at tage kærligt hånd om vores mentale sundhed, så vi kommer godt i mål.

Gennem et Corrective Sounds forløb kørt sideløbende med øget fysisk træning, fokus på kost og uambitiøse målsætninger (mål du kan har en realistisk chance for at nå i en overskuelig tidsramme), så oplever jeg at mine klienter opnår en stor tilfredshed med deres resultater og en lyst til at holde fast i deres nye vaner.

Ved at få kroppen tilbage i balance, gennem Corrective Sounds behandlinger, så udrenses kroppen for de belastninger, som kan være årsagen til at din livsstil er kørt af sporet. Det kan være stress, belastende følelser, lavt selvværd, fysiske skader mm. 

Når din krop kommer tilbage i balance øges din indre ro, dit selvværd, din energi og din forståelse for dig selv og det liv du i virkeligheden ønsker at leve. Idealerne for det “perfekte liv” sprænges og du finder ind til det, der er vigtigst for dig.

I mit arbejde samarbejder jeg både med personlige trænere, diæster, hypnotisører mm. som ofte med fordel kan implementeres i dit forløb.

Klienthistorie

Corrective Sounds

Ethvert forløb, sker med afsæt i det enkelte menneskes udfordringer.

Miljøet er trygt og anerkendende.

Corrective Sounds metoden tager afsæt i den enkeltes udfordringer. Vi udrenser ubalancerne i et tempo hvor du kan følge med.

Ved behandling af fysiske smerter og spændinger kombineres behandlingen ofte med massage med “Matrix Rhythm Therapy”.

Corrective Sounds

Personlig rådgivning

For at kunne lave en plan, der passer til dine udfordringer, så anbefaler jeg, at vi tager et indledende dialogmøde, hvor du fortæller mig om dine udfordringer og jeg beskriver et egnet behandlingsforløb.

Behandlingsforløbet

Corrective Sounds metoden er en holistisk behandlingsmetode, sammensat af kinesiologi, coaching og frekvensterapi.

Corrective Sounds behandlingerne forløber typisk over 3 – 6 behandlinger. Mellem hver behandling går der ca. 4 – 6 uger.

Èn behandling varer 1,5 time. 

Som led i behandlingen anvendes primært frekvenser fra syngeskåle, gongs og horn. Essentielle olier, farvefrekvenser og krystaller samt massage med Matrix Rythm Therapy anvendes ofte som supplement.

Mellem behandlingerne anbefaler jeg, at barnet lytter til bestemte frekvenser hjemme (pris 349,-), indtager relevant kosttilskud og anvender værktøjer, såsom mindfulness øvelser, der kan afhjælpe stress og angst i dagligdagen. 

Kinesiologi
syngeskåle

Energi medicin

Der findes subtile energifelter i og omkring din krop. Du kender dem måske som energi, chi, qi, prana, mana mm.

I stort set alle helbredende traditioner, nævnes Biofeltet i en eller anden form.

Biofeltet omhandler vores energetiske, mentale, fysiske, følelsesmæssige velbefindende.

Formålet med behandling er at få dit Biofeltet til at flyde balanceret og dermed øge dit velbefindende og evne til selvheling.

Forskningsresultater viser, at Biofelt medicin har positiv effekt på vores sundhed. Selv om en videnskabelig undersøgelse vanskeliggøres af Biofeltets usynlige karakter for det blotte øje.

I 1992 valgte et hold forskere at benævne den subtile energi “Biofield”, som beskrivelse af et masseløst felt, som omgiver og er integreret i mennesket. Sidenhen er Biofeltet udvidet til også at omfatte celler, organer, inter- og intrapersonlige interaktioner, planter og naturen omkring os.

De subtile energifelter anvendes stadig primært af alternative behandlere, hvor man fx. gennem en kinsiologisk muskeltest kan få adgang til viden om Biofeltets tilstand. Et Biofelt i ubalance forårsager fysiske, mentale og følelsesmæssig smerte og sygdom.

Biofelt terapi er evnen til at balancere den subtile energi i og omkring kroppen, uden brug af medicin, for at opnå et sundt og velfungerende mentalt, fysisk, følelsemæssigt helbred.

Frekvensterapi

 

I denne sidste fase af behandlingen anvendes frekvensterapi. Frekvensterapis fantastiske effekt henter bla. sin evidens i Albert Einsteins kvantefysik, hvor han påviste at alt organisk materiale består af energi, Bruce Liptons forskning i cellers evne til at blive påvirket gennem positiv tænking og vibrationer samt mange flere betydningsfulde forskere indenfor energimedicin og frekvensterapi.

Et meget tydeligt bevis på at vi står af frekvenser / vibrationer er vores puls. Den må ikke være for høj eller for lav – dette kan få store konsekvenser for vores velbefindende. Ligesom puslen vibrerer alle levende celler kroppen og disse kan vi påvirke med lyd. På sygehuse bruger man lydbølger i scanninger, som chokbølgeterapi og i mange lande forsker man i lydes evne til at knuse kræfterceller med høj præcis, uden skadelige bivirkninger.

 

Frekvenserne, der anvendesi Corrective Sounds metoden, kommer primært fra horn, syngeskåle og chimes. Deres bredspektrede vibrationer er ofte nok til at få kroppen tilbage til sit optimale afsæt. Ofte anvendes også farvefrekvenser, essentielle olier og krystaller ofte som supplement.

Ingen bør være belastet af vedvarende fysiske smerter. Livet bør være glædesfuldt og bekymringsfrit.

Vid at der er hjælp at hente – Book en gratis konsultation eller ring til mig og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe.