Yoga holdplan

By Trevor Runner

Fra uge 43 starter nye 8 ugers yoga forløb op

KOMMENDE EVENTS (Se dem alle i bookingsystemet under “EVENTS”):

D. 24/10 fra 15 – 17: INTRO TIL YOGA WORKSHOP for nye yogier

D. 21/11 fra 15 -17: RESTORATIV YOGA & MINDFUL LYDBAD 

Mandag uge 43 – 50

Pris 700,-

Ønsker du at styrke din indre ro, balance og følelse af velvære?

Meditation er en øvelse, som mange finder svært. Det er svært at finde rum og tid til det.
Men meditation er mere end bare at lukke øjnene og ikke tænke en tanke. Det er målet, men sjældent resultatet i starten.

På dette meditationshold starter vi op med en åndedrætsøvelse og derefter en guidet meditation. Herefter er der et lydbad med brug af forskellige syngeskåle. Sluttetligt er der meditation in silence, hvor du kommer dybt ind i dig selv.

Målet med at meditere er, at evne at forlade hovedets bevidsthed og dykke ned i dit ubevidste indre. At genfinde kontakten med din krop og din sjæl. Gennem meditation kommer du i kontakt med dine følelser og begynder at forstå hvordan du kan arbejde og slippe dine blokeringer.Gennem meditation kommer mange ind i REM søvnen og drømme begynder at tone frem. Det er i drømmene, du kan komme i kontakt med dine inderste ubevidste ønsker.

Meditation

Mandage Drop – In

Pris 75,-

Drop-In Hatha Yoga er for dig, der ønsker større frihed og fleksibilitet i din yoga.

Kom når det passer dig (booking nødvendig senest kl. 12.00 på dagen).

Holdet er for alle uanset niveau. Du får en god forståelse for øvelserne, så du over tid bliver mere og mere tryg og tillidsfuld til dig selv og din krops formåen.

Hatha er en yoga form, hvor vi veksler mellem det meditative og det dynamiske. Du får både styrket dit åndedrag, din indre ro, din balance, din styrke og din fleksibilitet.

Klassen sluttes af med 15 min. klangmeditation.

hatha yoga frederikshavn

Onsdag uge 43 – 50

Pris 550,-

Kom i form før eller efter du har født sammen med andre vordende / nybagte mødre. 

Holdet er for dig, der er gravid eller lige har fået barn eller indenfor det seneste år. Vi skaber plads til både dig, maven og baby og tager de hensyn det kræver for jer begge. Der er plads til amning, babygråd og bleskift.

Yogaklassen er tilpasset niveauet på holdet, samt vil der være fokus på at styrke fleksibiliteten, muskulaturen og at finde roen i en ny og travl hverdag.

Efter klassen er der afsat tid til fælles hygge over en god kop te og måske et rundstykke.

Torsdag uge 43 – 50

Pris 700,-

Skåne yoga er for dig, der har brug for yoga i et roligt tempo.

Måske har du nået den alder hvor væggeuret ikke behøver ringe og morgenkaffe er vigtig. Eller du døjer med stress, fysiske udfordringer og har brug for at komme ned og mærke efter i dig selv.

Så er skåne yoga noget for dig!

Yoga klassen er tilpasset et niveau hvor øvelserne er blide, afstemt niveauet på holdet og i et tempo hvor kroppen kan følge med.

Efter klassen er der plads til at nyde en kop te eller kaffe sammen.

Yin Yoga Frederikshavn

Torsdag uge 43 – 50

Pris 700,-

Trænger du til ro, fordybelse og stræk, der gavner dit bindevæv, muskler og led?

Yin Yoga får dig ned i tempo, øger din tilstedeværelse, sætter fokus på åndedraget, øger din smidighed og dit bindevæv.

Vi ligger i hver stilling mellem 2 og 4 minutter.

Niveauet er for alle uden kendskab til Yin Yoga.


Som afslutning på hver klasse bruger jeg klang meditation med forskellige syngeskåle, gongs og instrumenter til at få dig helt i ro og balance.

Yin Yoga Frederikshavn

Torsdag uge 43 – 50

Pris 500,-

KUN FOR MÆND
Stiv Mande Yoga er for dig, der gerne vil passe på din krop, styrke den og holde dig fleksibel.
Til mande yoga tager vi lidt mere afslappet på tingene. Vi tager afsæt i dit niveau og øvelserne er tilpasset niveauet på holdet.

Yoga får dig ned i tempo, øger din tilstedeværelse, sætter fokus på åndedraget, øger din smidighed og din styrke.

Stemningen på holdet er afslappet, hyggelig og til tider en smule lummer – så det skal du være med på. Efter hver klasse hygger drengene med en kold øl.

Mande yoga

Fredag uge 43 – 50

Pris 600,-

Sidst på ugen er vi ofte trætte efter en lang arbejdsuge – men det er i weekenden vi skal forkæle os selv, være sammen som familie, med venner, til sociale arrangementer mm. Så det er super vigtigt at vi får energien op igen, så vi har overskud til alle de aktiviteter, der øger livsglæden i vores liv.

Morgen Hatha Yoga er øvelser i flow – vi har både fokus på styrke, balance og lange dybe åndedrag.

Klassen slutter af med 15 min. klangmeditation.

Yoga Frederikshavn

Om mig

Katrine Bagnkop

Yoga skal for mig give en oplevelse af velvære både fysisk og psykisk.

Din krop må gerne kunne mærke øvelserne og specielt dit åndedrag skal kunne mærkes dybt.

I mere end 25 år har jeg været instruktør. Ikke altid i yoga – vejen hertil har været en længere rejse indtil jeg tog Yoga uddannelsen i 2018.

Som person er jeg ekstrovert og jeg elsker at bevæge mig. Særligt dansen har været mit hjertebarn og i mange år har jeg undervist både børn og voksne i dans.

På mine “gamle” dage er et andet behov dog opstået hos mig. Et behov for at komme endnu længere ind og mærke efter og turde se mit indre i øjnene.

Mit mantra som yoga instruktør er “Progression, ikke perfektion”. Det handler om at være i øvelserne, mærke og respektere kroppen samt anvende åndedraget både som et styrkende og beroligende element.

Elementer fra dansen har jeg taget med mig ind i yogaen. Jeg elsker flow og at afstemme musikken og klangmeditationerne til mine yogaklasser.