Yoga holdplan

By Trevor Runner

Her kan du læse om alle mine forløb, hold og events. 

Nye 10 ugers forløb starter op i uge 2 (ferie i uge 8 og evt. 11).
Er yoga noget for dig? Kontakt mig for booking af en prøvetime (Priser fra 70,-).

Kommende events

 

D. 30/1 Fra 15 – 16.30: DONATIONS MEDITATION OG LYDBAD (Overskuddet går denne dag til Frederikshavn Krisecenter). Pris 200,-.

D. 6/3 fra 15 – 17: RESTORATIV YOGA OG LYDBAD. Pris 120,-.

Mandage fra uge 9

Pris 350,-

Hatha er en yoga form, hvor vi veksler mellem det meditative og det dynamiske. Du får både styrket din core, din generelle styrke, din fleksibilitet, din kropskontrol, din balance, dit åndedrag og din indre ro.

Holdet er for alle uanset niveau. Du får en god forståelse for øvelserne, så du over tid bliver mere og mere tryg og tillidsfuld til dig selv og din krops formåen.

Klassen sluttes af med 15 min. klangmeditation.

hatha yoga frederikshavn

Mandage fra uge 2

Pris 800,-

Ønsker du at styrke din indre ro, balance og følelse af velvære?

Meditation er en øvelse, som mange finder svært. Det er svært at finde rum og tid til det.
Men meditation er mere end bare at lukke øjnene og ikke tænke en tanke. Det er målet, men sjældent resultatet i starten.

På dette meditationshold starter vi op med en åndedrætsøvelse og derefter en guidet meditation. Herefter er der et lydbad med brug af forskellige syngeskåle. Sluttetligt er der meditation in silence, hvor du kommer dybt ind i dig selv.

Målet med at meditere er, at evne at forlade hovedets bevidsthed og dykke ned i dit ubevidste indre. At genfinde kontakten med din krop og din sjæl. Gennem meditation kommer du i kontakt med dine følelser og begynder at forstå hvordan du kan arbejde og slippe dine blokeringer.Gennem meditation kommer mange ind i REM søvnen og drømme begynder at tone frem. Det er i drømmene, du kan komme i kontakt med dine inderste ubevidste ønsker.

Cacao ceremoni

Torsdage uge 4 – 9

Pris 300,-

KUN FOR MÆND

Yoga for Særligt Slidte Stive Mænd er for dig, der har nået tidspunktet i dit liv, hvor de fysiske skavanker fylder mere og mere for dig. Du er måske pensionist og kan mærke hvordan det hele knirker og knager når du vågner. Måske dyrker du sport og holder dig aktiv – og ønsker at blive ved med det længe endnu, men er begyndt at døje med skader.

Yoga er for dig, der gerne vil passe på din krop, styrke den og holde dig fleksibel.
Til mande yoga tager vi lidt mere afslappet på tingene. Vi tager afsæt i dit niveau og øvelserne er tilpasset niveauet på holdet.

Yoga får dig ned i tempo, øger din tilstedeværelse, sætter fokus på åndedraget, øger din smidighed og din styrke.

Stemningen på holdet er afslappet, hyggelig og til tider en smule lummer – så det skal du være med på.

Efter klassen er det muligt at slappe af og nyde en kop kaffe sammen.

Torsdage fra uge 2

Pris 800,-

Skåne yoga er for dig, der har brug for yoga i et roligt tempo.

Måske har du nået den alder hvor væggeuret ikke behøver ringe og morgenkaffe er vigtig. Eller du døjer med stress, fysiske udfordringer og har brug for at komme ned og mærke efter i dig selv.

Så er skåne yoga noget for dig!

Yoga klassen er tilpasset et niveau hvor øvelserne er blide, afstemt niveauet på holdet og i et tempo hvor kroppen kan følge med.

Efter klassen er der plads til at nyde en kop te eller kaffe sammen.

Torsdage fra uge 2

Pris 600,-

KUN FOR MÆND
Stiv Mande Yoga er for dig, der gerne vil passe på din krop, styrke den og holde dig fleksibel.
Til mande yoga tager vi lidt mere afslappet på tingene. Vi tager afsæt i dit niveau og øvelserne er tilpasset niveauet på holdet.

Yoga får dig ned i tempo, øger din tilstedeværelse, sætter fokus på åndedraget, øger din smidighed og din styrke.

Stemningen på holdet er afslappet, hyggelig og til tider en smule lummer – så det skal du være med på. Efter hver klasse hygger drengene med en kold øl.

Mande yoga

Torsdage fra uge 2

Pris 800,-

Trænger du til ro, fordybelse og stræk, der gavner dit bindevæv, muskler og led?

Yin Yoga får dig ned i tempo, øger din tilstedeværelse, sætter fokus på åndedraget, øger din smidighed og dit bindevæv.

Vi ligger i hver stilling mellem 2 og 4 minutter.

Niveauet er for alle uden kendskab til Yin Yoga.


Som afslutning på hver klasse bruger jeg klang meditation med forskellige syngeskåle, gongs og instrumenter til at få dig helt i ro og balance.

Meditation frederikshavn

Om mig

Katrine Bagnkop

Yoga skal for mig give en oplevelse af velvære både fysisk og psykisk.

Din krop må gerne kunne mærke øvelserne og specielt dit åndedrag skal kunne mærkes dybt.

I mere end 25 år har jeg været instruktør. Ikke altid i yoga – vejen hertil har været en længere rejse indtil jeg tog Yoga uddannelsen i 2018.

Som person er jeg ekstrovert og jeg elsker at bevæge mig. Særligt dansen har været mit hjertebarn og i mange år har jeg undervist både børn og voksne i dans.

På mine “gamle” dage er et andet behov dog opstået hos mig. Et behov for at komme endnu længere ind og mærke efter og turde se mit indre i øjnene.

Mit mantra som yoga instruktør er “Progression, ikke perfektion”. Det handler om at være i øvelserne, mærke og respektere kroppen samt anvende åndedraget både som et styrkende og beroligende element.

Elementer fra dansen har jeg taget med mig ind i yogaen. Jeg elsker flow og at afstemme musikken og klangmeditationerne til mine yogaklasser.