Yoga & Events

Yin Yoga, Mande Yoga, Kærlig Kakao Ceremoni, Restorativ Yin & Lydbad

Yoga hos Bio Tuning foregår i skønne og rolige rammer. Her er alt det udstyr du skal bruge for at få en god oplevelse. Det eneste du skal medbring er et åbent sind og godt humør.

Min filosofi er at en sund krop bor i et velfungerende sind og en levende sjæl. Yoga’en handler derfor både om at styrke kroppen fysisk, få indsigt i dine tanker og følelser og mærke den autentiske dig, som måske er gledet lidt i baggrunden i dit liv.

Hver yoga klasse afsluttes med et balancerende lydbad, der opererer på dybt celleniveau. 

Der starter nye forløb op 4 – 5 gange om året, ca 1 gang om måneden er der et særligt event og 2 gange om året afholdes en dagsworkshop.

Se alle nuværende forløb i bookingsystemet under hold.

Se alle events og workshops i bookingsystemet under events.

yoga frederikshavn
mindfulness for børn

Har du et spørgsmål?

Yoga hos Bio Tuning

Yoga er en fysisk, mental og spirituel træningsform, som stammer fra Indien. Den involverer en kombination af fysiske stillinger, åndedrætsøvelser, mindfulness og guided meditation. Målet er at forbedre din fysiske og mentale sundhed og finde ind i en tilstand af indre ro.  

Mindfulness er en indre mental bevidsthed med fokus på nuet. Den kan praktiseres sideløbende med yogastillingerne eller for sig selv gennem guided meditation. Formålet er at lære dig selv bedre at kende indefra og reducere stress og uro.

Yoga’en foregår i et tillidsfuldt og trygt rum på 2. sal i min klinik i Frederikshavn. Her er der al den plads du har brug for, så du kan bevæge dig og mærke ind i følelser du går med.

Yoga klassen bygges op omkring mine erfaringer som krops- og psykoterapeut, hvor de fysiske øvelser kædes sammen vores indre tanker og følelser samt energisystem.

Som afslutning på hver klasse og event får du et balancerende lydbad, der opererer på dybt celleniveau.

Yoga hold Frederikshavn
yoga frederikshavn
Yoga for mænd

Workshops hos Bio Tuning

Workshops hos Bio Tuning afholdes både af behandlerne i huset og af eksterne.

Alle workshops har sin rod i det holistiske og naturlige felt, hvor formålet er, at du skal lære dig selv, din krop og din sjæl at kende.

Hold øje med kommende workshops under “Events” i bookingsystemet. 

Ønsker du at leje lokalet og afholde en workshop hos Bio Tuning, så tøv ikke med at kontakte os.

work life balance

Om Bio Tuning

BioTuning er kommet til verden med en vision om at lave et behandlingstilbud, hvis fokus er at hjælpe kroppen tilbage i balance gennem holistisk behandling, som omhandler hele din krop, din psyke, din energi og din generelle livsstil.

Mit navn er Katrine Bagnkop, og jeg er uddannet Folkeskolelærer, som giver mig en enorm værktøjskasse i forhold til børn, der har det svært og forældre der har brug for sparring.

Derudover har jeg en Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, hvilket betyder, at jeg kan guide dig i den rigtige retning, støtte dig i at tage kontrollen tilbage over dit liv og vælge de fremadrettede skridt mod dine mål.

Dertil er jeg også Corrective Sounds behandler. Med denne behandling kan jeg afbalancere dig kropsterapeutisk, så din behandling får en dybde, du ikke finder hos mange andre terapeuter.

I oktober 2022 påbegyndte jeg uddannelsen som Krops- og psykoterapeut hos Tobias-Skolen. Derfor fylder psykoterapien også rigtig meget i min tilgang til dig og dine udfordringer.

Siden ca 2015 har jeg dyrket yoga og i 2018 blev jeg uddannet yoga instruktør, som jeg har undervist i siden.

Om Bio Tuning